Ontdek Onze Passie voor Wijnen

Over Smaak&Vermaak Heerlen

Welkom bij Smaak&Vermaak Heerlen, waar onze passie voor eten en drinken, waaronder wijn,  samengaat met gastronomische beleving. Wij zijn een bevlogen team met diverse specialiteiten, verenigd door een gemeenschappelijk doel: uw verwachtingen en die van uw gasten overtreffen. Met enthousiasme en toewijding streven wij ernaar om uw culinaire ervaring onvergetelijk te maken.

Onze Expertises:

1. Smaak&Vermaak Cooking Center - Ontdek de Smaak van Samenzijn

Ons Cooking Center is dé ontmoetingsplek voor kookclubs en gezelschappen die op zoek zijn naar een bijzondere, goed uitgeruste kook- en proeflocatie. Wij bieden diverse kookworkshops, een intieme private dining locatie en een online wijn shop met een uitgebreide selectie aan prachtige wijnen, verschillende menu's en andere delicatessen.

2. Smaak&Vermaak Wijnen - Wijnshop - Wijnen Voor Iedereen

Bij Smaak&Vermaak Heerlen willen we wijn toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht hun wijnkennis. We herinneren ons allemaal ons eerste glas wijn. In onze zoektocht naar bijzondere wijnen hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt uit diverse landen, met aandacht voor zowel klassieke wijngebieden als minder bekende pareltjes. Bij ons draait het om het delen van de smaak en vermaak van wijn. Bezoek snel onze wijnshop.

Voor meer informatie kijk op www.smaakenvermaakwijnen.nl

3. Smaak&Vermaak Restaurant - Een Culinair Avontuur in Heerlen

Smaak&Vermaak Heerlen is gevestigd in het hart van Heerlen, aan het prachtige Pancratiusplein. Met een combinatie van heerlijke gerechten, een uitgebreide selectie aan wijnen en de perfecte ambiance creëren wij een onvergetelijke culinaire ervaring. De eyecatcher in onze keuken is de Josper Grill, een houtskoolgrill uit Spanje, waardoor u kunt meegenieten van de passie waarmee onze chefs uw gerechten bereiden.

Onze gerechten zijn eigentijds gestyled en zorgvuldig samengesteld, waarbij we samenwerken met lokale partners die eerlijke producten leveren. Bij Smaak&Vermaak staat een goede prijs-kwaliteitverhouding voorop. 

Kom langs bij Smaak&Vermaak Heerlen en ontdek onze wereld van smaak en vermaak. We verwelkomen u met open armen en een goed glas wijn via smaak&vermaak wijnen. Of u nu een wijnkenner bent of net begint, bij ons vindt u altijd een wijntje dat bij u past.

Voor meer informatie kijk op www.smaakenvermaakheerlen.nl

4. Smaak&Vermaak On Tour - Catering op locatie.

Naast ons restaurant bieden we ook de "Smaak & Vermaak" ervaring aan via catering, evenementen en private dining. 

Voor meer informatie kijk op www.smaakenvermaakontour.nl